Medical Costs

Θα μπορούσατε να χειριστείτε περισσότερες από μία θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης_ το 37% των εργαζομένων κάνει

Θα μπορούσατε να χειριστείτε περισσότερες από μία θέσεις πλήρους απασχόλησης; Το 37% των εργαζομένων Μιλούν για ένα δύσκολο πρόγραμμα που πρέπει να τηρηθεί.

Αν και δεν επηρεάζει τις απόψεις μας για τα προϊόντα, ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση από συνεργάτες των οποίων οι προσφορές εμφανίζονται εδώ. Είμαστε στο πλευρό σας, πάντα. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη διαφημιζόμενων.

Πολλοί εργαζόμενοι παλεύουν με υψηλότερο κόστος διαβίωσης εδώ και πολύ περισσότερο από ένα χρόνο. Μπορούμε να ευχαριστήσουμε τον μαινόμενο πληθωρισμό για αυτό.

Εάν ξοδέψατε το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων 12 μηνών, συγκεντρώνοντας αριθμούς, κόβοντας κουπόνια και παρακολουθείτε δυστυχώς το υπόλοιπο του λογαριασμού ταμιευτηρίου σας να μειώνεται, δεν είστε μόνοι. Και μπορεί επίσης να είστε πρόθυμοι να ενισχύσετε το εισόδημά σας για να αντισταθμίσετε τον πληθωρισμό.

Για πολλούς ανθρώπους, αυτό σημαίνει ότι θα πάρουν μια παρέα. Αλλά σε μια πρόσφατη έκθεση Monster, το 37% των εργαζομένων παραδέχτηκε ότι είχε περισσότερες από μία θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης. Όχι μόνο αυτό, αλλά το 57% των εργαζομένων δήλωσε ότι θα σκεφτόταν να έχει περισσότερες από μία θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης.

Φυσικά, η διατήρηση περισσότερων από μία θέσεων εργασίας πλήρους απασχόλησης μπορεί να είναι εφικτή. Είναι όμως καλός τρόπος ζωής; Πιθανώς όχι. Και η διατήρηση αυτού του χρονοδιαγράμματος θα μπορούσε να έχει αρνητικές συνέπειες εγκαίρως.

Η ψυχική και σωματική σας υγεία μπορεί να υποφέρει

Στην έρευνα, το 80% όσων εργάζονται περισσότερες από μία θέσεις πλήρους απασχόλησης είπαν ότι το κάνουν επειδή χρειάζονται περισσότερα χρήματα από αυτά που προσφέρει μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Και το 44% λέει ότι θέλει ένα εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση που απολυθεί.

Αυτοί οι λόγοι έχουν νόημα. Αλλά αν κρατήσετε πολλές θέσεις πλήρους απασχόλησης για πάρα πολύ καιρό, μπορεί να επηρεάσετε την ψυχική και σωματική υγεία σας προς το χειρότερο.

Το να μην έχεις χρόνο διακοπής απλώς δεν είναι υγιές. Μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε πλήρη επαγγελματική εξουθένωση. Αλλά αν κρατάτε πατημένο περισσότερες από μία θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης, πιθανότατα εργάζεστε κάθε μία ώρα που δεν κάνετε ντους ή κοιμάστε.

Και όταν μιλάμε για ύπνο, εάν η εργασία σε περισσότερες από μία θέσεις πλήρους απασχόλησης σας κάνει να χάνετε τα μάτια σας, οι επιπτώσεις στην υγεία θα μπορούσαν να σας επηρεάσουν με την πάροδο του χρόνου. Το αποτέλεσμα? Όχι μόνο τη σωματική σας ταλαιπωρία, αλλά και τους δαπανηρούς ιατρικούς λογαριασμούς.

Μια καλύτερη λύση όταν μια δουλειά δεν την κόβει

Εάν η εργασία σας πλήρους απασχόλησης δεν σας προσφέρει αρκετά ισχυρό μισθό για να καλύψετε τα έξοδα διαβίωσής σας και δεν έχετε πραγματικά έξοδα για να περικόψετε εύλογα, τότε είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί μπορεί να αισθάνεστε υποχρεωμένοι να πάρετε τον εαυτό σας για ένα δεύτερο εργασία πλήρους απασχόλησης. Αλλά προτού ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή, εξετάστε τις διαφορετικές επιλογές πλευρικής φασαρίας.

Ορισμένες πλευρικές φασαρίες μπορεί να είναι αρκετά προσοδοφόρες, ειδικά αν έχετε τις κατάλληλες δεξιότητες ή μάθετε να είστε πραγματικά αποτελεσματικοί. Ας υποθέσουμε ότι είστε υπέροχοι με τους υπολογιστές και μπορείτε να ενημερώσετε έναν βασικό ιστότοπο σε λιγότερο από μία ώρα. Εάν χρεώνετε πελάτες 100 $ το ένα για μια ενημέρωση ιστότοπου, μπορεί να καταφέρετε να κερδίσετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τις οικονομικές σας ανάγκες χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείτε σε μια δεύτερη εργασία που απαιτεί από εσάς να διατηρείτε ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης.

Μην ρισκάρεις

Η εργασία σε περισσότερες από μία θέσεις πλήρους απασχόλησης θα μπορούσε να αποφέρει κάποια θετικά οικονομικά αποτελέσματα στην αρχή. Μπορεί να σας επιτρέψει να εξοφλήσετε τις αποταμιεύσεις σας, να εξοφλήσετε τις πιστωτικές σας κάρτες και τελικά να έχετε αρκετά χρήματα για να καλύψετε τους λογαριασμούς σας χωρίς άγχος.

Αλλά το να κρατάς κάτω πολλές θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης δεν είναι πραγματικά ένας υγιής τρόπος ζωής. Και έτσι, αν αυτή είναι μια κατάσταση στην οποία βρίσκεστε ή σκέφτεστε, ίσως θέλετε να την ξανασκεφτείτε.

Όχι μόνο πολλές θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης μπορεί να οδηγήσουν σε εξάντληση, αλλά μπορεί να βρεθείτε στη θέση όπου καταλήξετε να αποτύχετε στις δουλειές σας — και να τις χάσετε. Αντί να διατρέχετε αυτόν τον κίνδυνο, βρείτε μια δουλειά με ευκαιρίες ανάπτυξης για να επικεντρώσετε τις προσπάθειές σας. Και στη συνέχεια δουλέψτε σε συναυλίες για να συμπληρώσετε το εισόδημά σας όπως απαιτείται.

Πιστεύουμε ακράδαντα στον Χρυσό Κανόνα, γι’ αυτό οι απόψεις σύνταξης είναι αποκλειστικά δικές μας και δεν έχουν προηγουμένως ελεγχθεί, εγκριθεί ή εγκριθεί από διαφημιστές που περιλαμβάνονται. Το Ascent δεν καλύπτει όλες τις προσφορές στην αγορά. Το εκδοτικό περιεχόμενο από το The Ascent είναι ξεχωριστό από το εκδοτικό περιεχόμενο του The Motley Fool και δημιουργείται από διαφορετική ομάδα αναλυτών. Το Motley Fool έχει μια πολιτική αποκάλυψης.

Το The Motley Fool είναι ένας συνεργάτης περιεχομένου USA TODAY που προσφέρει οικονομικές ειδήσεις, αναλύσεις και σχολιασμούς που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να πάρουν τον έλεγχο της οικονομικής τους ζωής. Το περιεχόμενό του παράγεται ανεξάρτητα από το USA TODAY.

Προσφορά από το Motley Fool:

Ειδοποίηση: η υψηλότερη κάρτα επιστροφής μετρητών που έχουμε δει τώρα έχει 0% εισαγωγή για τον Απρίλιο μέχρι το 2024

Εάν χρησιμοποιείτε λάθος πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορεί να σας κοστίσει σοβαρά χρήματα. Οι ειδικοί μας λατρεύουν αυτή την κορυφαία επιλογή, η οποία διαθέτει εισαγωγικό 0% APR μέχρι το 2024, τρελό επιτόκιο επιστροφής μετρητών έως και 5%, και όλα αυτά κατά κάποιο τρόπο χωρίς ετήσια χρέωση.

Στην πραγματικότητα, αυτή η κάρτα είναι τόσο καλή που οι ειδικοί μας τη χρησιμοποιούν ακόμη και προσωπικά. Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε την πλήρη κριτική μας δωρεάν και να κάνετε αίτηση σε μόλις 2 λεπτά.

Διαβάστε τη δωρεάν κριτική μας