Residual Income

Θέλετε να κερδίσετε 100 $ σε παθητικό εισόδημα_ Εδώ είναι ένας γελοία εύκολος τρόπος για να το κάνετε

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να αρχίσετε να βγάζετε παθητικό εισόδημα που μπορεί να είναι δύσκολο να ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Ορισμένες μέθοδοι απαιτούν αρχική επένδυση, άλλες απαιτούν μόνο χρόνο και μερικές χρειάζονται και χρόνο και χρήμα. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να αποδώσουν οι πηγές παθητικού εισοδήματος που βασίζονται στο χρόνο. Ωστόσο, πολλές οικονομικές επενδύσεις μπορούν να αρχίσουν να σας κάνουν παθητικό εισόδημα σχεδόν αμέσως.

Ένας εύκολος τρόπος για να αρχίσετε να κερδίζετε 100 $ σε ετήσιο παθητικό εισόδημα είναι να επενδύσετε στο εισόδημα από ακίνητα (O 0,72%). Ακολουθεί μια πιο προσεκτική ματιά στο γιατί είναι ένας τόσο εύκολος τρόπος για να ξεκινήσετε τη συλλογή παθητικού εισοδήματος.

Μια δύναμη παθητικού εισοδήματος

Το Realty Income είναι ένα καταπίστευμα επενδύσεων σε ακίνητα (REIT). Το Κογκρέσο δημιούργησε REIT το 1960 για να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να επενδύσει σε ακίνητα που παράγουν εισόδημα. Αυτές οι οντότητες πρέπει να διανέμουν τουλάχιστον το 90% του φορολογητέου εισοδήματός τους στους μετόχους μέσω πληρωμών μερισμάτων για να διατηρήσουν το φορολογικό τους πλεονέκτημα στο IRS. Εξαιτίας αυτού, τα REIT είναι συνήθως εξαιρετικοί τρόποι δημιουργίας παθητικού εισοδήματος.

Τα έσοδα από ακίνητα ξεχωρίζουν στον τομέα ΑΕΕΑΠ για την αξιοπιστία του μερίσματος. Έχει πραγματοποιήσει 624 συνεχόμενες μηνιαίες πληρωμές μερισμάτων κατά τη διάρκεια της 53χρονης λειτουργίας της. Επιπλέον, το REIT έχει αυξήσει την πληρωμή του 116 φορές από την εισαγωγή του στο δημόσιο χρηματιστήριο το 1994. Περισσότερα από 25 χρόνια σταθερής αύξησης μερισμάτων χαρακτηρίζει το Realty Income ως Dividend Aristocrat, ένα από τα τρία μόνο REIT σε αυτήν την ελίτ κατηγορία.

Η εταιρεία πληρώνει επί του παρόντος 0,2475 $ ανά μετοχή κάθε μήνα ή 2,97 $ ανά μετοχή σε ετήσια βάση. Αυτό σημαίνει ότι οι επενδυτές πρέπει να κατέχουν 34 μετοχές για να έχουν τουλάχιστον 100 $ σε ετήσιο εισόδημα. Θα κόστιζε περίπου $2.300 στην πρόσφατη τιμή της μετοχής περίπου $67,50. Εάν θέλετε περισσότερο παθητικό εισόδημα, επενδύστε περισσότερα χρήματα για να αγοράσετε επιπλέον μετοχές.

Αυτή η ροή ετήσιου εισοδήματος πιθανότατα θα αυξηθεί τα επόμενα χρόνια. Την τελευταία δεκαετία, τα έσοδα από ακίνητα αύξησαν το μέρισμά τους κατά 70%. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους επενδυτές να δημιουργήσουν αρκετό παθητικό εισόδημα κατά τα προηγούμενα 10 χρόνια για να καλύψουν το 77% της αρχικής επένδυσής τους.

Τι κάνει το Realty Income τόσο σπουδαίο απόθεμα παθητικού εισοδήματος;

Η Realty Income κατέχει ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που παράγουν εισόδημα. Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 11.200 ακίνητα μισθωμένα σε περισσότερους από 1.000 ενοικιαστές σε 70 βιομηχανίες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη. Επικεντρώνεται στην κατοχή ακινήτων καθαρά μισθωμένα σε ενοικιαστές σε τομείς υψηλής ανθεκτικότητας. Η καθαρή δομή μίσθωσης καθιστά τον ενοικιαστή υπεύθυνο για την κάλυψη της ασφάλισης κτιρίου, της συντήρησης και των φόρων ακίνητης περιουσίας, επιτρέποντας στο εισόδημα από ακίνητα να δημιουργήσει προβλέψιμο εισόδημα από ενοίκια.

Εν τω μεταξύ, η εστίασή της στη μίσθωση κτιρίων σε ενοικιαστές σε ανθεκτικές βιομηχανίες συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου να μην είναι σε θέση να πληρώσουν ενοίκιο όταν οι συνθήκες της αγοράς επιδεινωθούν. Αυτό παρέχει στην εταιρεία πολύ σταθερά έσοδα από ενοίκια για να στηρίξει το μέρισμά της.

Η εταιρεία έχει επίσης ένα ελίτ οικονομικό προφίλ. Το Realty Income καταβάλλει μόνο το 75% των ταμειακών ροών του για να υποστηρίξει το μέρισμά του (ενώ εξακολουθεί να πληροί το πρότυπο πληρωμής καθαρού εισοδήματος 90% της IRS), επιτρέποντάς του να διατηρεί χρήματα για να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό του. Διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα πιστωτικά προφίλ στον τομέα ΑΕΕΑΠ. Αυτοί οι παράγοντες της δίνουν την οικονομική ευελιξία να αποκτά σταθερά περισσότερα ακίνητα που παράγουν εισόδημα. Η Realty Income αναμένει να αγοράσει περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια ακινήτων το 2022 για να στηρίξει περαιτέρω το μέρισμά της.

Η εταιρεία βλέπει τεράστιες μελλοντικές προοπτικές ανάπτυξης. Υπολογίζει ότι υπάρχουν 12 τρισεκατομμύρια δολάρια ιδιοχρησιμοποιούμενων ακινήτων στις βασικές παγκόσμιες αγορές της, παρέχοντάς της πολλές μελλοντικές ευκαιρίες εξαγοράς. Οι μελλοντικές συμφωνίες θα πρέπει να κάνουν το μέρισμά της ακόμα πιο ισχυρό, συνεχίζοντας να επεκτείνει και να διαφοροποιήσει τη ροή εσόδων της.

Ο ευκολότερος τρόπος για να ξεκινήσετε να βγάζετε παθητικό εισόδημα

Η Realty Income δημιούργησε ένα διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που παράγουν εισόδημα για να υποστηρίξει το μηνιαίο μέρισμά της. Εν τω μεταξύ, το οικονομικό της προφίλ που μοιάζει με φρούριο της επιτρέπει να συνεχίσει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της με ακίνητα που παράγουν εισόδημα, ώστε να μπορεί να συνεχίσει να πληρώνει περισσότερα χρήματα στους επενδυτές κάθε χρόνο. Αυτό κάνει το REIT να ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα μέρη για αρχάριους να αρχίσουν να συλλέγουν παθητικό εισόδημα.